wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Opinie o sklepie
Kategorie
Kontakt
  • MedBon Marcin Boniec, Daniel Wiśniewski Spółka Cywilna
  • MedBon - Sklep Medyczny
    NIP: 7773325363

  • E-mail:sklep@medbon.pl
  • Telefon783 578 128
    883 113 112
  • Fax61 648 26 10
  • Godziny działania sklepupn–pt: 8:00–16:00
    online: 24h
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 30-08-2021
Błyskawiczna dostawa i świetny kontakt - polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 30-08-2021
Szybko - sprawnie i rzetelnie - polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Martyna
  • Data napisania recenzji: 28-08-2021
Ciesze się, że Was znalazłam!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 25-08-2021
Szybka realizacja zamówień, profesjonalna obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania recenzji: 13-08-2021
Kupuje drugi raz i niewiele mogę powiedzieć. Wiem jedno czas realizacji mega szybki.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 09-08-2021
Bardzo szybka obsługa, świetne i fachowe doradztwo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: andrzejj
  • Data napisania recenzji: 08-07-2021
Sklep polecam ,zakupiony przedmiot jest dobrej jakości ,otrzymałem go szybko bez kłopotów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 07-07-2021
Szybko, profesjonalnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub
  • Data napisania recenzji: 30-06-2021
Szybko, sprawnie i przystępne ceny. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: POGOTOWIE
  • Data napisania recenzji: 22-06-2021
Profesjonalna obsługa, natychmiastowa realizacja. Gorąco polecam!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Centrum Medyczne FCM
  • Data napisania recenzji: 14-06-2021
bardzo szybki czas realizacji zamówienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szpital w Jaworzu
  • Data napisania recenzji: 11-06-2021
Bardzo pomocna, miła i szybka obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 28-05-2021
Pełen profesjonalizm.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: IRENA
  • Data napisania recenzji: 19-05-2021
DRUGI RAZ ZAMAWIAŁAM TOWAR W SKLEPIE I TERAZ TEŻ ZAMÓWIENIE BYŁO ZREALIZOWANE SZYBKO I W TERMINIE SERDECZNIE POLECAM SKLEP POZDRAWIAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 17-05-2021
Bardzo sprawnie, szybka realizacja, produkt zgodny z opisem. Dziękuję.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Irena
  • Data napisania recenzji: 17-05-2021
Jestem zadowolona z jakosci obsługi, czasu realizacji zamówienia .Polecam sklep z czystym sumieniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 13-05-2021
Super sklep wszystko co potrzebuję by uzupełnić plecak znalazłem w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anita
  • Data napisania recenzji: 11-05-2021
super! polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 10-05-2021
Bardzo szybka wysyłka, produkty wysokiej jakości. Byłam w szoku jak szybko zamówienie dotarło :) kontakt bardzo dobry, polecam bardzo!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 06-05-2021
Profesjonalizm
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 04-05-2021
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 28-04-2021
Spoko, polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 26-04-2021
Szybka realizacja, dobry kontakt. Polecem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 21-04-2021
Sklep świetny, obsługa jeszcze lepsza, szybko , sprawnie pełny profesjonalizm.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Weronika
  • Data napisania recenzji: 21-04-2021
Bardzo jestem zadowolona z zakupów w waszym sklepie czas dostawy bardzo szybki i najwazniejsze faktura z terminem platnosci
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 07-04-2021
Wspaniała obsługa. Natychmiastowa wysyłka. Rewelacyjny kontakt. Z całego serca polecam. Marek.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 06-04-2021
Polecam zakupy w Sklepie MedBon, szybka sprawna obsługa kupującego.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 06-04-2021
miła, pomocna i konkretna obsługa, szybka wysyłka, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 30-03-2021
Szybka realizacja i miła obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 23-03-2021
Solidna Firma
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patryk
  • Data napisania recenzji: 17-03-2021
Rzeczowy kontakt telefoniczny, szybka realizacja, konkurencyjne ceny. Możliwość zakupu towaru z odroczonym terminem płatności dla jednostek OSP.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 07-03-2021
Bardzo profesjonalna obsługa. Towar dostarczany zawsze zgodnie z opisem. Przesyłki zapakowane solidnie, bez ryzyka uszkodzenia podczas transportu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek Jakubek
  • Data napisania recenzji: 12-02-2021
Wszystko doszło na czas, bardzo dziękuje!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 10-02-2021
Polecam. Atrakcyjne ceny. Szybka wysyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 08-02-2021
Towar przyszedł szybko, dobrze zabezpieczony, produkty zgodne z zamówieniem w idealnym stanie. Dodałem do ulubionych.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: OSP Naramice
  • Data napisania recenzji: 06-02-2021
Sklep pełen profesjonalizm. Fachowe doradztwo, sprzęt wysokiej jakości w przyzwoitych cenach. Bardzo miła obsługa i niesamowicie szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecamy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patryk Rudnicki
  • Data napisania recenzji: 04-02-2021
Dziękuję bardzo! Rewelacyjny czas dostawy i wszystko zgodne z zamówieniem! Rewelacja! Taka współpraca to czysta przyjemność!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 02-02-2021
Profesjonalnie, bardzo sprawnie,polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 22-01-2021
Sklep godny polecenia szybko fachowo rozsądne ceny .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Achilles
  • Data napisania recenzji: 20-01-2021
Powstała nagła potrzeba zakupu pewnego urządzenia medycznego. Po przejrzeniu kilku stron internetowych różnych dostawców zwróciłem się do MedBon. Reakcja była błyskawiczna - odpowiedź mailowa z propozycją realizacji wraz z wszystkimi dokumentami logistycznymi i księgowymi. Cena niewygórowana. Po kliknięciu na TAK, uruchomiła się cała sekwencja wysyłkowa, towar był na miejscu następnego dnia, w międzyczasie otrzymywałem maile o rozwoju sytuacji transportowej. Po wszystkim wymieniliśmy niewymuszone podziękowania i grzeczności ;-) . Z całą odpowiedzialnością mogę polecam MedBon wszystkim, którzy oczekują profesjonalnej obsługi sprzedażowej asortymentu prowadzonego przez ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej Piłat
  • Data napisania recenzji: 22-12-2020
Było wszystko godnie z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: PAWEŁ
  • Data napisania recenzji: 14-12-2020
zdecydowanie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 01-12-2020
Tak , polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 30-11-2020
Profesjonalna obsługa kupującego.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomek
  • Data napisania recenzji: 30-11-2020
Gorąco polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 25-11-2020
Szybko, profesjonalnie, bez kłopotów. Czego chcieć więcej?
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: A.Lewandowska
  • Data napisania recenzji: 24-11-2020
Łatwy i szybki kontakt ze sprzedawca. Produkt zgodny z opisem. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adrian
  • Data napisania recenzji: 23-11-2020
Szybka i kompetentna realizacja!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adrian
  • Data napisania recenzji: 23-11-2020
Szybka i kompetentna realizacja!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 23-11-2020
Szybko, sprawnie, ceny zadowalające, profesjonalna obsługa, szybka dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Copyright © 2009–2021 MedBon.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu